Ås IF
P14 Fotboll
Fotbollssektionen har beslutat att byta matchställsfärger 2021.
2021-01-29 10:28

Fotbollssektionen har beslutat att byta matchställsfärger 2021.

Föreningen har fortsatt ansvaret för att tillhandahålla matchtröjor, dessa kommer  kommer  även fortsättningsvis vara mörkblå.

Det nya för denna säsong är att när ett lag från Ås IF spelar match, så har alla spelare shorts och strumpor mörkblå. När hemsidan/shopen för våra kläder öppnar, så kommer det att finnas möjlighet att beställa.

På träningen går det med fördel att använda redan investerade strumpor och shorts i färgen vit.

Den främsta anledning är att de vita shortsen har upplevts tunna och genomskinliga och många känner sig inte helt bekväma med det. Dessutom är den nya kombination av strumpor, shorts och tröja väldigt snygg:)

Utprovning och beställning av träningskläder

Vi har under de senaste två-tre åren, tillsammans med vår samarbetspartner Intersport använt skolan för utprovning  och beställning av kläder. Som så mycket annat i samhället så kommer det inte detta år bli på samma genomförande.

På vilket sätt som vi kan erbjuda utprovning, får vi återkomma till.

Vår shop på Intersports hemsida är ännu så länge stängd, när kläderna finns på lager i Sverige, så kan den öppna. Trolig öppning av shopen är runt 1 mars.

Materialansvarig

Ås IF Fotboll