Ås Idrottsförening
Bordtennis
Välkommen till Ås IF Bordtennis

Här är du välkommen gammal som ung att spela bordtennis, oavsett om du vill motionera eller tävla. Bordtennis är en sport som passar för alla under hela livet. Våra grupper är indelade i grupp för spelare upp till 12 år, grupp för spelare från 12 år och äldre samt Pingisskola.

SBTF aktiverar scenario 4 med anledning av COVID
2021-04-15 22:59
Smittospridningen i Sverige är fortsatt hög och några lättnader av rådande restriktioner går inte att skönja. Därför aktiverar nu Svenska Bordtennisförbundet scenario 4.

Innebär att ytterligare tävlingar ställs in och/eller flyttas fram till sommaren. Fullständig information går att finna på Svenska Bordtennisförbundets sida.

Påskuppehåll från träning
2021-03-31 10:12

Ikväll onsdag är sista träningen innan påskuppehållet. Vi börjar därefter träningen måndagen den 12 april.

Vad gäller den fortsatta tävlingsverksamheten så gäller Corona restriktionerna tills vidare. 15 april kommer preliminärt nya beslut om tävlingsverksamhet men en gissning är väl att det med rådande läge inte kommer att ske några förändringar men alla tävlingssugna får fortsatt hålla tummarna.

Ledarna önskar alla en glad påsk!

Ungdomsträning för spelare födda 2005 och senare kan nu starta
2021-01-25 10:06
I enlighet med de nya rekommendationerna så startar vi upp våra träningar igen för barn och ungdomar födda 2005 o senare.

För att jämna ut antalet personer mellan grupperna kommer vi (åtminstone till en början) att flytta över födda 2008 till den senare gruppen som startar klockan 19.00 och avslutas ca 20.30.

Inga nya spelare tas emot!
Måndag och onsdag 17.30-19.00: födda 2009 och 2010.
Måndag och onsdag 19.00-20.30/21.00 födda 2005-2008
TORSDAG 16.45-17.30 Pingisskolan födda 2011.
Torsdag 17.30-19.30 träning för alla som spelat minst ett år (född 2005-2010)

Tänk på att du är välkommen till träning när du är helt frisk. Ombyte sker hemma. Håll avstånd, tvätta händer ofta.

Handsprit finns i träningslokalen.

Vi kan räkna med att detta sträcker sig fram till minst 7 februari med nuvarande kända riktlinjer.
Ny hemsida för Ås IF och Bordtennisen och fortsatt uppehåll.
2021-01-11 22:08
Jul och nyårsledigheten är nu över för de flesta och skola och jobb står på agendan. "Pingisabstinensen" börjar säkert bli stor hos många men med rådande läge så får vi vänta ännu ett tag innan vi kommer igång med den organiserade träningen och det minst intill den 24:e januari. Intill dess får vi hålla oss till tåls då klubben kommer att gå ut med anvisningar för den kommande perioden. Några av oss kommer att bota en del av abstinensen med att inventera, laga och städa i förråden tills vi kommer igång igen.

Som ni säkert fått information också så har vi nu gått över till ny hemsida inom Ås IF och även Bordtennissektionen har här en egen sida. Den gamla sidan kommer fortsatt att finnas men den sidan kommer ej att nyttjas för informationsspridning. Den information som funnits på idrott online har förts över till den nya sidan.

Ledarna
Bordtennisträningen är ställd till 2020-12-31
2020-11-21 14:56
BORDTENNISEN TAR PAUS!

Med anledning av rådande läge så tar bordtennisen paus från träning.

• Tävlingssäsongen skjuts upp.
• Inga träningar i Ås resten av året.

Svenska Bordtennisförbundet har beslutat att planera om säsongen. Man skjuter upp i stället för att ställa in. I nuläget innebär det att all serie- och tävlingsverksamhet pausas till 31 januari. Under tiden görs en ny tävlingskalender där säsongen förlängs med våren och sommaren.

I Ås pingis tar vi vårt ansvar för att minska risken för spridning av coronaviruset, och ställer in alla träningar fram till årsskiftet.

Här kan du läsa mer om SBTF:s beslut:
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..