Ås IF
P13 Fotboll
VÄLKOMNA till Ås IF P13s hemsida!
Invigningen av Storsjöcupen 2019

På denna sida hittar ni information gällande vårt lag Ås IF P13 (pojkar födda 2008). Bland annat finns information om truppen, matcher, kalender för kommande aktiviteter och ni kan läsa aktuella nyheter kopplade till laget och föreningen.

Önskar ni komma i kontakt med oss, så finner ni kontaktuppgifter här.

Vi önskar Er alla en riktigt fin fotbollssäsong 2021!

// Spelare och ledare i Ås IF P13

Dags för årets medlems- och spelaravgifter!
2021-04-15 17:01

Hej allihopa!

Nu är det dags för en ny fotbollssäsong och det känns riktigt kul! Planering av säsongens matcher pågår för fullt och vi hoppas att vi kan köra seriespel och DM-spel trots Covid-19. Vi utgår från det, så nu är det dags att betala in årets medlems- och spelaravgifter.

Vi i ledargänget har beslutat att ta in 200kr per spelare i spelaravgift som går direkt till lagkassan, som vi hoppas att vi ska kunna använda till olika aktiviteter i sommar (såsom exempelvis träningshelg). OM det blir aktuellt med någon cup, så kommer vi att behöva komplettera med en summa för att täcka de extra kostnaderna. Så swisha 200kr till 0702607108 (Maria Kumpula) så snabbt som möjligt, men senast den 30 april 2021.

Fr.o.m. 1 januari 2021 aviseras föreningens medlemsavgift och spelaravgift via Sportadmin. Ni får då en faktura som man väljer alternativ till hur ni betalar, via kort, faktura eller delbetalning. Denna skickas till den e-post som är registrerad i systemet. På samtliga avier tillkommer en aviavgift som för medlemsavgiften är 29-39 kr beroende på om man betalar för enskild eller familj. Vid delbetalning tillkommer även en uppläggningsavgift.

De avgifter som debiteras via SportsAdmin är:

• Medlemsavgift för Ås IF är 333kr för enskild och 555kr för familj. Avgiften avser kalenderår (1 jan-31 dec) och gäller för alla idrotter i Ås IF. Avgiften är obligatorisk för alla som är aktiva i ÅS IF.
(Som medlem får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.
Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!)
  • Föreningens spelaravgift 9 mot 9 (13-14 år) 500kr/spelare

Domare efterlyses
Vi behöver hitta domare till matcherna och undrar därför om det finns äldre syskon till spelarna (eller andra intresserade omkring er) som kan tänka sig att vara domare på några av sommarens matcher? Det är en utbildning 24-25 samt 28 april via Jämtland Härjedalens fotbollsförbund (JHFF). Hör av Er till Maria Kumpula på maria.kumpula@hotmail.com om ni vet någon som är intresserad, och har denne behov av utbildning så delger jag mer info kring anmälan.

Övrig info
Vi kommer att försöka ha ett föräldramöte nu i månadsskiftet. Kallelse till den kommer så fort ett exakt datum är satt.

Det var allt för denna gång! Hoppas att grabbarna är taggade på en ny fotbollssäsong! Det är vi! :-)

Ha det bra! // Ledarna
Påsklovsfotboll med Fotbollsutveckling Z
2021-03-29 15:37

För den som vill träna lite extra fotboll under påsklovet kommer här ett en inbjudan från Fotbollsutveckling Z, under ledning av Jörgen "Zäta" Zetterström. Träningen är helt frivillig och bekostas av den enskilde.

Passa på, då detta är ett trevligt sätt att lära känna andra fotbollsintresserade i länet.