Ås IF
P11 Fotboll
Ås-IF P11

Varmt välkommen

På denna sida kommer ni kunna följa världens bästa pojkar på deras resa till de stora arenorna.

Söker domaransvarig i Ås-IF
2021-04-15 17:52

Den 27 mars lade vi ut en nyhet att vi söker domaransvariga i föreningen. Tyvärr har vi inte fått något napp så därför vänder vi oss till er. Alla ledare inom Ås IF. Nu måste vi alla hjälpas åt.

Sedan några år tillbaka utbildar föreningen egna ungdomsdomare till 5 mot 5 och 7 mot 7. Vi behöver två ansvariga i föreningen som vill och kan ta på sig detta som ett led i Ås IF Fotbolls nya organisation. Det kan vara ledare, föräldrar eller äldre syskon.

Vi är skyldiga att varje år uppdatera oss på vilka regler som gäller och även utbilda våra domare varje år för att de ska få fortsätta döma.

Uppdraget är därför att varje år gå en utbildning anordnad av JHFF och därefter utbilda våra egna ungdomar från 13 år och uppåt som vill döma fotboll upp till 7 mot 7.

Utbildningen för våra ungdomar har tidigare delats upp i två omgångar. En för nybörjare och en för de som redan dömer. Under säsongen är man ett stöd för domarna och efter säsongen ansvarar man för uppföljning och sammanfattning av säsongen.

Inga domare - inga matcher. Vi behöver alla hjälpas åt för att få detta att fungera. Hoppas att någon av er känner att ni kan göra detta eller har någon ni kan tillfråga.
Meddela mig senast på torsdag 15/4. evaleek@hotmail.com

Utbildningen via JHFF är planerad till den 19/4 samt den 22/4 båda digitalt. Utbildning för våra ungdomar bör genomföras under maj månad.

// Hälsningar från fotbollssektionen

Fotbollsträning 13/4
2021-04-08 19:19

Hej

Nu börjar det att bli dags att kolla över utrustningen. Passar skorna från ifjol?

På tisdag 13/4 kl 17:30 så drar vi igång säsongen. Träning inomhus.

ps. Ni vet väl om att vi har en egen hemsida på asif.sportadmin.se

Leta upp P11. Här kommer vi lägga ut alla nyheter, samt att vi hoppas vi även får en gästbok till hemsidan inom kort. Men tills alla är bekanta med hemsidan så kommer vi även skicka mailnotiser. ds

Väl mött då!

/Ledarna

Ås IF:s Webshop öppnas måndag 15 mars!
2021-03-22 19:20
2021 har vi en ny modell på overallen och som vi tidigare kommunicerat har sektionen bestämt att vi spelar matcher med blå shorts och strumpor, dessa finns nu att beställa.

Om ni önskar prova kläderna, så finns den möjligheten i Intersportbutiken.

/ Joakim Mattsson

Materialansvarig

Ås IF

Kompletterande Information från vår samarbetspartner Intersport:

Föreningskläder, provning och beställning

Nu är vi i startgroparna för en ny fotbollssäsong och då skall det beställas nya overaller/träningskläder eller för den delen kanske komplettera upp det som saknas. Det är ny overall, t shirt och shorts detta år.

För att se hela sortimentet kan ni gå in via denna länk https://team.intersport.se/

Det är även via webbshopen ni lägger alla era beställningar. Leveranstid är 4-6 dagar och ni får ett sms när varan kommer. Utlämningsbutik är Intersport Östersund om ni inte väljer annat vid beställning. Ni kan även ta det till postombud eller hemleverans vid beställningen.

Provningar

Genom att det är speciella tider nu med Covid-19 så uppmanar vi er som redan vet vad ni vill ha, både i form av produkt och storlek, att beställa direkt i webbshopen. Vill man prova kläderna så går det givetvis bra. Vi kommer inte köra en stor utprovning på skolan i Ås i år på grund av rådande läge. Hela sortimentet finns i butiken på Lillänge.

Beställningar

När ni beställer varorna i webbshopen kan ni bara beställa varor som finns fysiskt på centrallagret i Nässjö. Det innebär att vissa artiklar och storlekar kan vid tillfället vara slut men kommer fyllas på flera gånger under våren. Även här ber vi er som vill beställa varor att beställa det ni kan och inte invänta exempelvis en byxa för att få en komplett order.
Varför vill vi att ni gör detta?
Genom att det är covid-19 fortfarande i världen så är vissa leveranser försenade och kommer vid olika tillfällen till vårt lager. Vi är mitt i en pandemi så både vi och varumärket jobbar stenhårt för att få hem varor i tid och i rätt mängd för att tillgodo se alla föreningars behov. Vi vill därmed uppmana er att vara ute i god tid med era beställningar denna säsong.

När ni beställer är det VIKTIGT att ni loggar in som CLUB INTERSPORT för att få rätt pris på varorna. När ni gör detta så koppla även erat CLUB INTERSPORT medlemskap till ÅS IF så de kan få bonus på era andra köp som ni gör hos INTERSPORT. Ni förlorar inget på detta utan det är ett sätt för er att stötta er förening extra. Ni blir club Intersport medlem med Ås IF koppling via denna länk https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=as-if-fotboll

Lagbeställningar

Om ni i laget vill göra en lagbeställning så kan ni kontakta hakan.andersson@intersport.se så hjälper vi er hur ni skall gå tillväga. Vi finns här för ert förfogande och är er behjälpliga i frågor ni har.

Nu håller vi tummarna att alla barn, ungdomar och fotbollsspelare får en härlig fotbollssäsong trots omständigheterna som vi tyvärr få leva med just för tillfället.

Håkan Andersson

TEAM ÖSTERSUND B103